Τρόποι Αποστολής

1. Παραδόσεις εντός Αττικής (εκτός νήσων) και έως 40χλμ από την έδρα μας:

Οι αποστολές αυτές γίνονται με δικά μας μεταφορικά μέσα, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-17.00 και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας.

Για διαφορετική ώρα παράδοσης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

2. Παραδόσεις λοιπών περιοχών:

Οι παραδόσεις αυτές γίνονται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες. Η παράδοση σε αποθήκες αυτών στην περιοχή των Αθηνών και των προαστίων των, είναι δωρεάν.

Εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση μπορείτε να μας υποδείξετε τη μεταφορική εταιρεία που προτιμάτε ή συνεργάζεστε.

Για τις παραδόσεις αυτές, οι λεπτομέρειες είναι συνήθως διαπραγματεύσιμες με την κάθε μεταφορική εταιρεία και εξαρτώνται από το που θα γίνει η παράδοση της παραγγελίας σας (στο διαμέρισμά σας, στο πεζοδρόμιό σας ή στην αποθήκη του πρακτορείου μεταφορών της πόλης σας). Ρωτήστε μας για διευκρινίσεις.

Υπάρχουν όμως προϊόντα που για λόγους αποφυγής ζημιάς κατά τη μεταφορά τους, επιβάλλεται η παράδοσή τους χωρίς συναρμολόγηση μέχρι και τον χώρο σας.

3. Παραδόσεις από την έδρα μας:

Για παραλαβή από το κατάστημά μας μπορείτε να περάσετε εντός του ωραρίου λειτουργίας μας (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-16:30) και να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση για την διαθεσιμότητα και την κράτηση της παραγγελίας σας.